Joey Oerlemans

Joey is een Energieke en Vrolijke zanger die met zijn gezellige repertoire veel bekende Hollandse meezingbare liedjes brengt, denk hierbij o.a. aan John de Bever, Guus Meeuwis, Marco Borsato, André Hazes, de Toppers, Wolter Kroes, enz. Joey laat het publiek graag dansen, luidkeels meezingen en vooral genieten.
Hij begon als Karaoke-Dj, werd op een avond gescout en tekende bij een artiestenmanager zijn eerste samenwerking. Dit was de start van zijn professionele  zang carrière.
Hij heeft tegenwoordig al wat ervaring met kleine & grote podia, zo stond hij bijvoorbeeld op verschillende Hollandse Feesten in het voorprogramma van artiesten zoals: John de Bever, Stef Ekkel, Vinzzent, de Lawineboys, Henk van Wijngaard, Jan van Brabant, Snollebollekes, Johan Veugelers, Jettie Pallettie, de havenzangers.
Zijn repertoire? : Feest in elk opzicht, meezingers, dansbare liedjes, bekende liedjes of speciaal voor U ingestudeerde nummers. Ook gevoelige nummers voor een trouwerij of uitvaart kan hij U brengen.
Neem vooral vrijblijvend contact op als U interesse heeft.